Revistes juvenils: Reporter Doc

Avui en classe hem parlat sobre diverses revistes infantils, les quals són un recurs molt útil en el procés d'aprenentatge dels nostres alumnes.

Resultado de imagen de revista reporter doc mozartNosaltres anem a parlar sobre la revista anomenada Reporter DOC, que està adreçada per a xiquets a partir de 9 anys. Aquesta tracta diversos temes: la ciència, esports, la natura, la història, els animals, també trobem unes pàgines destinades a la curiositat, humor, tests, jocs...entre altres. 

Quant a l'aplicació didàctica, per tal de treballar aquesta revista amb els alumnes es podrien realitzar diverses activitats. Es tracta d'una revista on es parlen temes molt diversos, centrats en els diversos àmbits del coneixement. A més, són temes que es tracten al currículum de Primària i es podrien treballar tant a l'escola com a casa. Podem trobar una possible activitat en qualsevol pàgina que mostre la realització d'un experiment, d'aquesta forma els alumnes poden seguir els pasos per a realitzar-lo i extraure les seues pròpies conclusions.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Poemes paral·lels

Un conte embastat

ANIMACIÓ LECTORA: Teresa Broseta i Fina Masgrau