ANIMACIÓ LECTORA: Enric Lluch

Enric Lluch

Resultado de imagen de enric lluch
Enric Lluch va nàixer a Algemesí a l’any 1949. És llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura, bàsicament per a infants i joves. Ha publicat algunes obres de teatre infantil i uns setanta llibres de narrativa, alguns d’ells transcrits al sistema Braille, traduïts a totes les llengües de l’Estat, al francès, a l’anglès i al portuguès. Ha guanyat premis com el Samaruc 1992, el Vicent Silvestre 1996, el Samaruc 1997 i quedà finalista del Premi Far de Cullera de Narrativa Històrica Juvenil. Algunes de les seues obres més conegudes són El rei Panxut redola i el rei Primal s’envola (2007), L’inventor Xaveta (2008) i Eugeni: un geni mal geni (2003), entre moltes altres.


Resultado de imagen de la bruixa maruixa
Els nostres companys han començat l'animació lectora amb una presentació de l'autor mitjançant una videoconferència. Més tard, ha aparegut "l'autor" en persona i ha contestat preguntes dels periodistes en una roda de premsa. A partir d'aquest moment, ha començat una representació de diverses obres, en primer lloc, La bruixa Maruixa, a partir de la qual s'han enllaçat les següents representacions, com bé han sigut Blancaneus i els set nans, i per últim Hansel i Gretel. Per acabar la exposició, una periodista i el seu càmera han entrevistat diverses persones del públic per tal de conèixer la seua opinió, a mode de programa de televisió. 




M'ha agradat molt aquesta animació ja que he gaudit de les representacions i han sigut molt gracioses, ja que els personatges han fet el seu paper molt bé i li han donat un enfocament molt divertit. Considere que seria una bona animació i que als xiquets els agradaria molt, ja que estarien prenent atenció en tot moment i no s'avorririen gens ni miqueta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Poemes paral·lels

Un conte embastat

ANIMACIÓ LECTORA: Teresa Broseta i Fina Masgrau